Inredning vid distansarbete

Inredning vid distansarbete

Jobbar du hemifrån? Är du inte helt nöjd med ditt hemmakontor? Du är inte ensam. Om du vill ha tips och uppslag på hur du får ditt kontor hemma både ergonomiskt och snyggt listas tips nedanför.

Snyggt och ergonomiskt till ditt hemmakontor

Det här kan vara bland det absolut viktigaste: nämligen din stol. Är du en sådan som fastnar vid köksbordet trots att du har ett skrivbord? Oavsett var du föredrar att sitta så kolla efter en stol som både är snygg och snäll mot din kropp. Det finns ett stort utbud av ergonomiska stolar i varierande prisklasser – från välkända stora kedjor till mindre, mer exklusiva butiker. Du kommer att tacka dig själv om du investerar i en riktigt bra arbetsstol. Distansarbete är troligen här för att stanna i viss mån – lika bra att göra i ordning kontoret ordentligt.

Höj- och sänkbara bord till ditt hemmakontor

Om du vill gå all in så finns det höj- och sänkbara bord som är ett ypperligt val för att slippa den där trötta och stela känslan i kroppen. Om du vill stanna lite i en comfort zone, d.v.s. inte ha ett rum som skriker kontorslandskap så finns det istället både bordsstativ och laptopstativ som fungerar nästan lika bra som ett höj- och sänkbart skrivbord. Skrivbord finns att köpa på mer välsorterade butiker medan ett bordsstativ eller laptopstativ finns på många varuhus, bara en googling bort.

Snyggt men ändå arbete

För att få till en känsla av [snyggt:https://meritone.nu/inred-med-tapeter/ ] men ändå kontor så varför inte välja en snygg viskosmatta till ditt kontor? Ett annat tips för kontoret är att satsa på en riktigt uppiggande accentfärg samt papperssamlare och andra måsten i riktigt snygg design. Inred med det som gör just dig glad! I dag är möjligheterna att inreda i det närmaste obegränsade så varför inte slå på stort till ditt hemkontor?

Lycka till med ditt hemmakontor!