Textilier och speglar på mindre ytor

Textilier och speglar på mindre ytor

I dag är det många som av olika skäl väljer att bo på mindre ytor utan att tulla på bekvämligheter. Många av oss är något som kallas vädringsmänniskor och det kan kännas ännu viktigare att vädra i ett hem som är mindre till ytan.

Läs bra råd hos https://radea.se/ som är experter på inomhusluft och vet hur viktig den är för oss.

Att ha textilier är en självklarhet för oss på de här breddgraderna. De har värmande egenskaper plus är en stor mysfaktor. Även på mindre ytor vill vi kunna göra det mysigt med textilier av olika slag.

Familjemedlemmar som husdjur är en stor ynnest att ha för alla som tål det. De skänker otroligt mycket glädje i livet. Även våra fyrbenta vänner behöver ofta något mjukt och gott att sova alternativt vila på. De kan också behöva värma sig precis som vi människor när de blir frusna. Då är en pläd perfekt att bädda in det lilla livet i.

En matplats är en mycket viktig del i boendet. Där ska vi äta och njuta av maten på egen hand eller i gott sällskap. Med textilier i form av dukar, tabletter och servetter skapar vi en plats för en mer ombonad känsla, vilket lättare ger matro som gynnar matsmältningen. Det är lätt att byta ut textilierna på en matplats efter årstider och högtider som firas. Att ändra färg på exempelvis duken på ett bord kan göra stor skillnad för interiören i övrigt.

Speglar ger en känsla av rymd

Precis som tavlor är en väldigt viktig del i inredningen för att vi ska få känslan av att det är ett riktigt hem så kommer även speglarna in där.

På mindre ytor kan speglar göra underverk och de kan placeras i stort sett var som helst i hemmet.

En stor spegel på en vägg gör att rummet känns större än vad det är och här finns många möjligheter. Att tänka kreativt och utanför boxen för hur spegeln är tänkt att hängas upp kan göra det hela än mer personligt.

Mindre speglar går att hänga upp så att de bildar ett snyggt mönster på väggen. Färg och form på speglarna kan lätt anpassas in i övrig inredning.

Ska det vara runda, kvadratiska, ovala eller sirligt utsmyckade speglar? I dagens utbud är det lätt att hitta de som passar ens personlighet och sätter piff på väggarna i hemmet samtidigt som de har en funktion.